Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини

Залишіть відгук про цей товар першими

Наявність: Є в наявності

36,00 грн.

Короткий огляд

У посібнику дається інформація про джерела забруднення навколишнього середовища, харчових продуктів і продовольчої сировини нітратами, радіонуклідами, пестицидами, важкими металами, антибіотиками, гормонами, консервантами. Висвітлено питання утворення і попадання їх у продукти харчування, продовольчу сировину і організм людини. Надаються поради щодо зниження забрудненості сировини, харчових продуктів при виробництві, зберіганні, переробці, підготовці їх до споживання. Розглянуто питання збалансованого, повноцінного та адекватного харчування, норми споживання поживних речовин Для студентів спеціальностей "Товарознавство та комерційна діяльність", "Товарознавство та експертиза в митній справі", "Експертиза товарів та послуг", "Товарознавство продовольчих товарів" (для І і 11 рівнів акредитації), студентів-технологів харчової промисловості та громадського харчування, практичним працівникам харчової промисловості, галузей народного господарства, та для всіх, хто цікавиться цими проблемами.

Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини

Подвійний клік по зображенню для перегляду в повний розмір

Зменшити
Збільшити

Інші зображення

  • Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини

Додаткова інформація

Автор Пономарьов П.
Видавництво "Інші"
Формат А5
Обкладинка Тверда
Сторінок 272
Тип друку ілюстрована ч/б
Рік 1999

Теги товарів

Використовуйте пробіли для розділення тегів. Для фраз використовуйте одиничні лапки (') .