Помічник кухаря

Залишіть відгук про цей товар першими

Наявність: Відсутній на складі

270,00 грн.

Короткий огляд

Викладено основи санітарії та гігієни в ресторанному господарстві, а також основи товарознавчої характеристики продуктів, що використовуються на підприємствах ресторанного господарства, наведено вимоги до їхньої якості та зберігання. Велику увагу приділено технології приготування страв, а також технохімічному контролю на підприємствах ресторанного господарства. Детально описано правила експлуатації механічного, теплового і холодильного обладнання. Посібник розрахований на практичних працівників ресторанного господарства, насамперед на кухарів, а також може бути використаний учнями професійно-технічних училищ.

Помічник кухаря

Подвійний клік по зображенню для перегляду в повний розмір

Зменшити
Збільшити

Інші зображення

  • Помічник кухаря

Додаткова інформація

Автор Ростовський В.
Видавництво "Інші"
Формат А5
Обкладинка М`яка
Сторінок 344
Тип друку
Рік 2018

Теги товарів

Використовуйте пробіли для розділення тегів. Для фраз використовуйте одиничні лапки (') .